Meer weten
 

Al het materiaal is vrij van copyright. Aan het gebruik zijn geen kosten verbonden. Kennis moet je immers delen en niet bezitten. De teksten en afbeeldingen zijn vrij te gebruiken voor onderwijs, zakelijke, en wetenschappelijke doelstellingen. De enige voorwaarde is een juiste bronvermelding: Nieuwenhuis, M.A., The Art of Management (the-art.nl), 978-90-806665-1-1, 2003-2010.

 

Bestellen The Art of Management op CD
 
  • De CD met Deel 1 (Strategie en Structuur) van het e-Book The Art of Management (Pdf-for-maat) en de meest recente Powerpoint-files (circa 120 orginelen, zelf aan te passen voor eigen gebruik) is hier te bestellen (€ 47,50 inclusief BTW en verzendkosten).
  • De CD met Deel 2 (Cultuur en Mensen) van het e-Book The Art of Management (Pdf-formaat) en de meest recente Powerpoint-files (circa 80 orginelen, zelf aan te passen voor eigen gebruik) is hier te bestellen (€ 47,50 inclusief BTW en verzendkosten).
  • Bestel hier de CD-box met Deel 1 en 2 met korting (van € 95,00 voor € 90,00 inclusief BTW en verzendkosten).
 
The Art of Management CD -Bevat ebook en materiaal in .ppt .pdf .jpg formaatThe Art of Management CD -Bevat ebook en materiaal in .ppt .pdf .jpg formaat
Bestellen The Art of Management in Boekvorm
 
  • Bestel hier The Art of Management Deel 1 (Strategie en Structuur). 159 pagina's, in kleur, extra groot formaat (21 X 28 cm). ISBN 9-0806-6651-3.
  • Bestel hier The Art of Management Deel 2 (Cultuur en Mensen). 146 pagina's, in kleur, extra groot (formaat 21 X 28 cm). ISBN 978-9-0806-6652-8.
  • Bestel hier de speciale aanbieding met korting van de CD-Box én de Boeken deel I + II (full-color in groot formaat) van € 253,00 voor voor € 235,00 inclusief BTW en verzendkosten.

 

The Art of Management 1
Gebruik in praktijk

 

Het materiaal wordt naar ons bekend op enige tientallen Hogescholen en Universiteiten in het curriculum gebruikt (zie bijvoorbeeld Hogeschool Utrecht en Hogeschool Rotterdam). Ook vele afstudeerscripties variërend van de forensische psychiatrie tot aan beveiliging en ICT-management gebruikten delen en concepten uit The Art.

Het materiaal is daarnaast opgenomen in een breed scala aan publicaties zoals Het ABC van verandering en (eGEM Publicatie) en het Referentiekader Regionaal Crisisplan.

Het meest bijzondere is toch wel de opname van The Art of Management in het Referentiekader organisatieontwikkeling van de Lokale Belgische Politie. Daartoe werd het besturingsframe door de Minister van Binnenlandse Zaken zelfs in het Belgisch Staatsblad vastgesteld (Nederlands, Frans en Duits).

Van geven word je rijk.

 

 

dr. Marcel Nieuwenhuis   

www.linkedin.com/in/marcelnieuwenhuis
Vragen en opmerkingen naar marcel@the-art.nl.

 

The Art of Management 1
 

V O R I G E

 

 

V O L G E N D E